Kom stage lopen bij Yes! Kinderopvang

Kom je stage lopen bij Yes!? Dat kan als je een pedagogische opleiding volgt. Wij zijn een erkend opleidingsbedrijf en bieden leuke en afwisselende stages.

blue_frame
Kinderen in het beeld die spelen op onze kinderopvanglocatie

Onze stagemogelijkheden

Wanneer je bij ons stage loopt, ga je meelopen met onze pedagogisch medewerkers. Je helpt met het verzorgen van de kinderen en de verschillende activiteiten op de groep. De taken en verantwoordelijkheden worden stap voor stap opgebouwd. Onze praktijkbegeleider kijkt samen met jou naar je leerdoelen en helpt je hierbij.

We hebben met verschillende relevante opleidingen afspraken over stageplaatsen. Denk aan mbo-2 helpende welzijn, mbo-3 en mbo-4 pedagogisch medewerker kinderopvang en diverse hbo-opleidingen. Het toewijzen van de stageplaatsen en de stagebegeleiding organiseert onze praktijkbegeleider.

Maatschappelijke stage
Wil je een maatschappelijke stage bij Yes! Kinderopvang doen? We bieden jaarlijks een beperkt aantal stageplaatsen. Deze stages vinden plaats op een buitenschoolse opvanglocatie tijdens bepaalde schoolvakanties. Heb je interesse? Stuur ons dan een e-mail. Zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Kinderen in beeld die spelen op onze kinderopvanglocaties.
Onze collega Ilona aan het werk op onze kinderopvanglocatie

‘Je komt sowieso in een superleuk team terecht en de kinderen zijn natuurlijk fantastisch. Hou je van werken met kinderen, wacht dan niet langer!’