Diplomacheck kinderopvang

Wil je graag als pedagogisch medewerker aan de slag? Ontdek welke diploma’s geschikt zijn om te werken in de kinderopvang. Kun je met jouw diploma in de kinderopvang werken? Check het nu gelijk even met de diplomachecker; er zijn heel wat diploma’s waarmee je in de kinderopvang aan de slag kunt.

blue_frame
Onze collega Laura aan het het voorlezen aan kinderen op onze kinderopvanglocatie

Deze diploma’s zijn sowieso geschikt

Wil je als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf, de peuterspeelgroep of op de BSO werken, dan heb je minimaal een relevante mbo-diploma nodig. Bijvoorbeeld mbo pedagogisch medewerker niveau 3 of niveau 4. Voor sommige vacatures is ook een VE-diploma en taalniveau 3F nodig. Er zijn verschillende diploma’s die geschikt zijn voor de kinderopvang, maar met deze kwalificaties voldoe je zeker aan de kwaliteitseis kinderopvang.

Werken bij Yes! zonder diploma’s

Heb je nog niet de juiste diploma’s? Geen zorgen, met de verkorte én betaalde BBL-opleiding word je binnen 1 jaar opgeleid tot pedagogisch medewerker. Tijdens je opleiding doe je al direct werkervaring op. Ben je minimaal 27 jaar, heb je een diploma mbo niveau 3 of havo en beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is de BBL-route misschien wel wat voor jou.

Dé tofste werkgever in de kinderopvang

Passie, plezier en energie op de werkvloer staan bij ons voorop. Waarom je nog meer bij ons wil werken!? Leer ons kennen.

Ontdek jouw passie in de kinderopvang

Check hier of jouw kwalificaties nog up-to-date zijn!