Werken in de kinderopvang bij Yes!

Yes! Kinderopvang is in 1990 gestart met één ruimte en één slaapzaal. Inmiddels zijn we een middelgrote opvangorganisatie met meer dan 20 opvanglocaties in de gemeenten Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

blue_frame
Pedagogisch medewerker in het beeld met een baby op onze kinderopvanglocatie

Yes! een betrokken en professionele organisatie

Meer dan 200 medewerkers werken bij ons om kinderen te helpen opgroeien tot evenwichtige mensen. Bij alles wat we doen, zijn kinderen het uitgangspunt. Werk je bij Yes!, dan ben je buitengewoon betrokken bij kinderen, ouders én hun omgeving. Wat nog meer kenmerkend is voor Yes!? Lees alles over onze kikkerfilosofie, onze pedagogische visie en met welke slimme apps en systemen wij werken.

Bedrijfscultuur

De kikkerfilosofie

Bij Yes! mag je lol hebben, anderen blij maken en gefocust zijn op je taak vanuit een positieve kijk op de situatie. Werken in de kinderopvang was nog nooit zo leuk als met onze kikkerfilosofie.

Kwalitatieve kinderopvang

Pedagogiek, gezondheid en veiligheid

Werken in de kinderopvang draait om kinderen. We vangen kinderen niet alleen op, we begeleiden en stimuleren ze ook in hun ontwikkeling. Pedagogiek, gezondheid en veiligheid zijn belangrijke pijlers voor het werken in de kinderopvang.

Kwalificaties

Diplomachecker

Wil je weten of je kunt werken in de kinderopvang zonder diploma? Of heb je wel een diploma, maar weet je niet zeker of je hiermee aan de slag kunt? Doe de diplomachecker en je hebt direct antwoord op de vraag of jouw opleiding voldoet. Lees meer.

Erkend leerbedrijf

Opleidingen en stages

Werken in de kinderopvang zonder diploma? Natuurlijk is een relevante opleiding super, maar de juiste instelling en motivatie om te werken met kinderen is minstens zo belangrijk. Heb je geen relevante opleiding, dan hebben we verschillende mogelijkheden. Kom stage lopen of word in 1 jaar pedagogisch medewerker met een verkorte bbl-opleiding.

Slim werken

Apps & systemen

Bij Yes! maken we werken in de kinderopvang graag gemakkelijk. Daarom werken we met slimme apps en handige systemen.

Waarom je echt goed zit bij Yes! Kinderopvang

Werken in de kinderopvang bij Yes! betekent elke werkdag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Je krijgt positieve energie van al die heerlijke snoetjes. Daarnaast wil je werken bij Yes! omdat:

  • Snel zicht op een vast contract.
  • Voordelig uurtarief opvang eigen kinderen.
  • Zowel grote als kleine contracten mogelijk.
  • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden.
  • Mogelijkheid om je eigen (elektrische) fiets te leasen.
  • Vanaf dag één een warm welkom en een geweldige sfeer!
Onze collega Geerda is weer aan de slag gegaan op onze BSO locatie

Neem die stap. Zeker als je je diploma hebt liggen. Waarom niet? Je diploma blijft geldig.