FROG!, de kikkerfilosofie

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zowel fysiek als mentaal gezond en fit zijn. Onze arbeidsfilosofie FROG! speelt hier een grote rol in. Op deze pagina lees je de belangrijkste pijlers van onze arbeidsfilosofie.

blue_frame
Onze collega Maaike in het beeld

Spring in de wereld van FROG!

Bij Yes! Kinderopvang besteden we aandacht aan het vitaal houden van onze medewerkers. Dit doen we onder andere met arbeidsfilosofie FROG!. We geloven dat plezier in je werk leidt tot meer energie, creativiteit, hulpvaardigheid en minder stress. Ons doel is dat je lol hebt in je werk, jezelf en anderen blij kunt maken, je kunt focussen op je taak en een positieve levenshouding hebt. De FROG!-filosofie helpt je bij de manier waarop je taken en situaties aanpakt.

FROG! heeft vier belangrijke pijlers. Spring in de wereld van FROG! en lees meer over de pijlers.

Pijler 1

#heblol

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt op je werk. Dit zorgt voor een positieve sfeer, het geeft je energie en het maakt je werk leuk. Je kunt zelf bijdragen aan plezier door lol te maken met collega’s, bijvoorbeeld door te blijven spelen. Een leuke baan is het halve werk.

Pijler 2

#maakblij

Bij ons mag je elke dag mensen blij maken. Je hoeft geen grote gebaren te maken om iemand blij te maken, te verrassen of te verwonderen. Kleine dingen kunnen al een groot verschil maken. Jij maakt het verschil!

Pijler 3

#benerbij

Om plezier te hebben in je werk en anderen blij te maken, is verbinding met anderen belangrijk. Dit doe je door bewust aanwezig te zijn. Focus je daarom op de ander, maar ook op je doel en op je taak. Aandacht maakt alles mooier.

Pijler 4

#kiesjehouding

Niet de situatie, maar jij bepaalt hoe je je voelt. Door stil te staan bij je emoties in een bepaalde situatie, kun je ze loskoppelen van de situatie. Zo kun je negatieve emoties omzetten in iets positiefs. Haal het beste uit jezelf.

Voel je snel thuis bij Yes! met FROG!

De pijlers van de FROG!-filosofie vormen de basis van de manier waarop we dagelijks werken. Ze zijn onderdeel van onze cultuur en bepalen hoe we met elkaar samenwerken. Elke nieuwe collega krijgt de kans om kennis te maken met onze bedrijfsfilosofie tijdens een FROG!-avond. Op deze avond krijg je niet alleen uitleg over de FROG!-filosofie, maar ga je ook zelf actief aan de slag met leuke opdrachten die passen binnen onze arbeidsfilosofie. Zo voel je je snel thuis bij Yes! en leer je ons direct goed kennen.

Ontdek jouw passie in de kinderopvang

Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog